Dirigenter og undervisere

bjarke-visby2

Bjarke Visby Andersen – dirigent for Peder Most Gardens brass band

Jeg er uddannet cand. musicae med hovedfag i basun fra Syddansk Musikkonservatorie i 2016. Samme år blev jeg ansat som dirigent for Peder Most gardens brass band og underviser sideløbende lowbrass eleverne. Derudover er jeg tilknyttet Den Sønder jyske garde og Fredericia musikskole som musiklærer. Er endvidere medlem af forskellige bands som basunist, bl.a. Grønttorvets Promenade Orkester og De fynske Tyrolere.

Anders-sørensen

Anders Nørgård Sørensen – Dirigent for Peder Most Gardens tambourkorps og slagtøjslærer.

Jeg studerer til daglig på Syddansk Musikkonservatorium i Odense med slagtøj som hovedfag. Her startede jeg efter tre år på MGK i Aalborg. Igennem tiden har jeg spillet med en lang række symfoniorkestre, brassbands og musical ensembler. Derudover har jeg deltaget i en bred vifte af andre kammermusikalske projekter rundt omkring i landet.

Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde med de dygtige musikere i Peder Most Garden.

albin-rosenqvist

Albin Rosenqvist Dirigent for Peder Most Gardens trommekorps

Jeg kommer fra Sverige og voksede op i Helsingborg. Jeg har været med i Helsingborgs drumcorps, siden jeg var 10 år og Helsingborgs marimbaband, siden jeg var 12. Det seneste år har jeg studeret klassisk slagtøj i Sverige og Danmark, og lige nu er jeg i gang med mit tredje år på bachelor på SDMK i Odense.

jksg

Jacob Sejersbøl Kvist Gravesen – basunlærer

Jeg er flyttet til Middelfart med min hustru og vores datter i sommeren 2021.

Jeg er uddannet på basbasun fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2018. Jeg spiller også euphonium, og har undervist i alle messinginstrumenter i flere år. Jeg har undervist på Struer Musikskole, Herning Garden, Brovst Pigegarde og Balle Brassband og på FDF’s Orkesterkursus siden 2012.

Jeg har spillet i Silkeborgblæserne, Det Danske Ungdoms Brassband, Det Europæiske Ungdoms Brassband og Langgaard Brassband samt mange andre steder.

Lige nu underviser jeg i Den Kreative Skole og Aftenskole i Fredericia og er ved at uddanne mig til kirkesanger samtidig med jobbet i Peder Most Garden.

leyla-peker-nielsen

Mit navn er Leyla Peker-Nielsen og jeg er uddannet fløjtenist og fløjtepædagog fra konservatorierne i Malmö, Oslo og Paris.

Før jeg flyttede til Danmark med min familje for et år siden, boede jeg i Oslo, hvor jeg arbejdede som freelancefløjtenist i symfoni- og operaorkestre og underviste i fløjte og kammermusik ved Barratt Due musikkinstitutt.

Jeg assisterer tit i Odense Symfoniorkester og underviser i Odense skoleorkster.

Jeg elsker at undervise og glæder mig til at møde fløjteeleverne og alle nye minimoster og micromoster i Peder Most-garden!
Mikael-Sorensen

Mikael Kielsgaard Dziegiel Sørensen – messinglærer

Jeg hedder Mikael Kielsgaard Dziegiel Sørensen. Jeg er 24 år, kommer fra Holme-Olstrup (bor nu i Odense) og underviser i messing.

Jeg har studeret på MGK i Køge og studerer nu på Syddansk Musikkonservatorium i Odense med trompet som hovedfag. Ved siden af mit studie på SDMK og MGK i Køge har jeg dirigeret et brass ensemble i Næstved, undervist i klaver i Næstved (og gør det nu i Odense).

Derudover assisterer jeg i en masse Brass Bands rundt om i Danmark og er solist ved forskellige lejligheder også.

Jeg glæder mig til at undervise i Peder Most Garden 🙂