Dirigenter og undervisere

bjarke-visby2

Bjarke Visby Andersen – dirigent for Peder Most Gardens brass band

Jeg er uddannet cand. musicae med hovedfag i basun fra Syddansk Musikkonservatorie i 2016. Samme år blev jeg ansat som dirigent for Peder Most gardens brass band og underviser sideløbende lowbrass eleverne. Derudover er jeg tilknyttet Den Sønder jyske garde og Fredericia musikskole som musiklærer. Er endvidere medlem af forskellige bands som basunist, bl.a. Grønttorvets Promenade Orkester og De fynske Tyrolere.

casperfacius

Casper Facius – dirigent Peder Most Gardens Tambourkorps

Født i 1982 i Fredericia.

Spillet i 6. juli Garden fra 1990-2000. Fra 2001-2016 dirigent for 6. juli Gardens tambour- og trommekorps. Kandidat-uddannet klassisk slagtøjsspiller fra Syddansk Musikkonservatorium i 2012.

Assistent og kontraktansat slagtøjsspiller i stort set alle professionelle symfoni- og militærorkestre i Danmark fra 2005-nu. Slagtøjsspiller på Fredericia Teater fra 2011-2020. Assisterende kapelmester på Disney’s “Den Lille Havfrue” på Fredericia Teater 2014. Kapelmester og repetitør på musicalen “Chess” – Palsgaard Sommerspil 2016. Dirigent i Fredericia Post Orkester 2021-nu

Derudover forsanger i bandet “The Late Show”

Mikael-Sorensen

Mikael Kielsgaard Dziegiel Sørensen – messinglærer

Jeg hedder Mikael Kielsgaard Dziegiel Sørensen. Jeg er 24 år, kommer fra Holme-Olstrup (bor nu i Odense) og underviser i messing.

Jeg har studeret på MGK i Køge og studerer nu på Syddansk Musikkonservatorium i Odense med trompet som hovedfag. Ved siden af mit studie på SDMK og MGK i Køge har jeg dirigeret et brass ensemble i Næstved, undervist i klaver i Næstved (og gør det nu i Odense).

Derudover assisterer jeg i en masse Brass Bands rundt om i Danmark og er solist ved forskellige lejligheder også.

Jeg glæder mig til at undervise i Peder Most Garden 🙂

jksg

Jacob Sejersbøl Kvist Gravesen – basunlærer

Jeg er flyttet til Middelfart med min hustru og vores datter i sommeren 2021.

Jeg er uddannet på basbasun fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2018. Jeg spiller også euphonium, og har undervist i alle messinginstrumenter i flere år. Jeg har undervist på Struer Musikskole, Herning Garden, Brovst Pigegarde og Balle Brassband og på FDF’s Orkesterkursus siden 2012.

Jeg har spillet i Silkeborgblæserne, Det Danske Ungdoms Brassband, Det Europæiske Ungdoms Brassband og Langgaard Brassband samt mange andre steder.

Lige nu underviser jeg i Den Kreative Skole og Aftenskole i Fredericia og er ved at uddanne mig til kirkesanger samtidig med jobbet i Peder Most Garden.

ina

Mit navn er Ina Gram og er født i 1984, oprindeligt fra sønder Bjert ved Kolding, og bor nu i Nyborg.

Jeg er uddannet kandidat i musik med klassisk tværfløjte i 2013 fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense og Hochschule fur Musik Würzburg.

Jeg har undervist mange forskellige steder, blandt andet i Odense Pigegarde, Middelfart Musikskole og Faaborg Midtfyn Musikskole. Jeg har også tidligere undervist i Peder Most Garden.

Når jeg ikke spiller fløjte, arbejder jeg som organist i Rolfsted Kirke og er også ved at uddanne mig til organist og korleder.

Jeg glæder mig til igen at skulle undervise i Peder Most Garden!

benjamin-hingebjerg

Jeg hedder Benjamin Hingebjerg. Jeg er født i 1995 i Svendborg.

Spillede i Peder Most Garden som medlem fra 2013 – 2018.

Bacheloruddannet klassisk slagtøjsspiller fra Syddansk Musikkonservatorium til sommer 2022.

Freelance percussionist, trommeslager og slagtøjsspiller. Assisterer i både Symfoniorkestre og Militærorkestre samt kontraktansat på Odense Teater.

Underviser på MGK Odense, Svendborg Musikskole, Odense Musikskole og Peder Most Garden.

leyla-peker-nielsen

Leyla Peker-Nielsen – barselsvikar for Ina Gram

Mit navn er Leyla Peker-Nielsen og jeg er uddannet fløjtenist og fløjtepædagog fra konservatorierne i Malmö, Oslo og Paris.

Før jeg flyttede til Danmark med min familje for et år siden, boede jeg i Oslo, hvor jeg arbejdede som freelancefløjtenist i symfoni- og operaorkestre og underviste i fløjte og kammermusik ved Barratt Due musikkinstitutt.

Jeg assisterer tit i Odense Symfoniorkester og underviser i Odense skoleorkster.

Jeg elsker at undervise og glæder mig til at møde fløjteeleverne og alle nye minimoster og micromoster i Peder Most-garden!