Dirigenter og undervisere

bjarke-visby2

Bjarke Visby Andersen – dirigent for Peder Most Gardens brass band

Jeg er uddannet cand. musicae med hovedfag i basun fra Syddansk Musikkonservatorie i 2016. Samme år blev jeg ansat som dirigent for Peder Most gardens brass band og underviser sideløbende lowbrass eleverne. Derudover er jeg tilknyttet Den Sønder jyske garde og Fredericia musikskole som musiklærer. Er endvidere medlem af forskellige bands som basunist, bl.a. Grønttorvets Promenade Orkester og De fynske Tyrolere.

casperfacius

Casper Facius – dirigent Peder Most Gardens Tambourkorps

Født i 1982 i Fredericia.

Spillet i 6. juli Garden fra 1990-2000. Fra 2001-2016 dirigent for 6. juli Gardens tambour- og trommekorps. Kandidat-uddannet klassisk slagtøjsspiller fra Syddansk Musikkonservatorium i 2012.

Assistent og kontraktansat slagtøjsspiller i stort set alle professionelle symfoni- og militærorkestre i Danmark fra 2005-nu. Slagtøjsspiller på Fredericia Teater fra 2011-2020. Assisterende kapelmester på Disney’s “Den Lille Havfrue” på Fredericia Teater 2014. Kapelmester og repetitør på musicalen “Chess” – Palsgaard Sommerspil 2016. Dirigent i Fredericia Post Orkester 2021-nu

Derudover forsanger i bandet “The Late Show”

oskar-hjorth

Oskar Hjorth – slagtøjslærer

Jeg er født i 1994 i Hørsholm, og startede med at spille slagtøj i 2004, og spillede i Hørsholm Percussion Ensemble fra 2005-2016.

Jeg studerer på Syddansk Musikkonservatorium, hvor jeg startede i 2016, og underviser udover i Peder Most Garden også i Odense Skoleorkesters tamburkorps.

Derudover spiller jeg også i Duo con Fuoco, som er en slagtøjsduo jeg har sammen med Daniel Rahbek Jones, hvor vi spiller klavermusik for marimba/vibrafon og originale slagtøjsværker.

Jeg holder af nærmest al slags musik, og jeg glæder mig til at lære garden at kende!

jksg

Jacob Sejersbøl Kvist Gravesen – basunlærer

Jeg er flyttet til Middelfart med min hustru og vores datter i sommeren 2021.

Jeg er uddannet på basbasun fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2018. Jeg spiller også euphonium, og har undervist i alle messinginstrumenter i flere år. Jeg har undervist på Struer Musikskole, Herning Garden, Brovst Pigegarde og Balle Brassband og på FDF’s Orkesterkursus siden 2012.

Jeg har spillet i Silkeborgblæserne, Det Danske Ungdoms Brassband, Det Europæiske Ungdoms Brassband og Langgaard Brassband samt mange andre steder.

Lige nu underviser jeg i Den Kreative Skole og Aftenskole i Fredericia og er ved at uddanne mig til kirkesanger samtidig med jobbet i Peder Most Garden.

peter-underviser

Jeg hedder Peter Daniel Bang og er 19 år gammel.

D. 15. september 2019 blev jeg ansat som musiklærer i gardens musikskole samt som dirigent for Microbrass.

Jeg har spillet cornet i Peder Most Garden siden 2010 og spiller i dag solokornet i gardens Brass Band.

I skoleåret 17/18 var jeg på Orkesterefterskolen i Holstebro.

Udover at spille i Peder Most spiller jeg i DUBB (Det danske Ungdoms Brass Band), i CNUS (Carl Nielsens Ungdoms Symfoniorkester), OB (Odense Blæserne) samt Svendborg Gymnasiums Bigband.

I foråret 2020 søger jeg på MGK (Musikalsk Grund Kursus), som er en forskole til konservatoriet.

Jeg elsker at spille musik og glæder mig til at dele den begejstring med de børn, jeg skal undervise.

Mikael-Sorensen

Mikael Kielsgaard Dziegiel Sørensen – messinglærer

Jeg hedder Mikael Kielsgaard Dziegiel Sørensen. Jeg er 24 år, kommer fra Holme-Olstrup (bor nu i Odense) og underviser i messing.

Jeg har studeret på MGK i Køge og studerer nu på Syddansk Musikkonservatorium i Odense med trompet som hovedfag. Ved siden af mit studie på SDMK og MGK i Køge har jeg dirigeret et brass ensemble i Næstved, undervist i klaver i Næstved (og gør det nu i Odense).

Derudover assisterer jeg i en masse Brass Bands rundt om i Danmark og er solist ved forskellige lejligheder også.

Jeg glæder mig til at undervise i Peder Most Garden 🙂

ina

Mit navn er Ina Gram og er født i 1984, oprindeligt fra sønder Bjert ved Kolding, og bor nu i Nyborg.

Jeg er uddannet kandidat i musik med klassisk tværfløjte i 2013 fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense og Hochschule fur Musik Würzburg.

Jeg har undervist mange forskellige steder, blandt andet i Odense Pigegarde, Middelfart Musikskole og Faaborg Midtfyn Musikskole. Jeg har også tidligere undervist i Peder Most Garden.

Når jeg ikke spiller fløjte, arbejder jeg som organist i Rolfsted Kirke og er også ved at uddanne mig til organist og korleder.

Jeg glæder mig til igen at skulle undervise i Peder Most Garden!